Brandskyddsföreningen logotype

Lisa Björk

Brandingenjör
Vad är det bästa med ditt jobb?

Jag får arbeta med brandskyddsfrågor, det är både intressant och spännande. Det finns ständig möjlighet att lära sig mer och utvecklas. Dessutom känner jag att jag bidrar till samhället, att det jobb jag lägger ner kan vara till nytta längre fram. Kanske kan mitt lilla bidrag höja brandsäkerheten hemma hos någon eller på en arbetsplats. Sedan får jag träffa väldigt många intressanta personer och organisationer i min roll. Ena dagen träffar jag en brandkonsult i ett gemensamt nätverk, dagen efter håller jag en utbildning där företags brandskyddsansvariga finns med, sedan möter jag forskare inom brandområdet, bara för att nämna några exempel.

Vad gör Brandskyddsföreningen till en bra arbetsplats?

Stoltheten över det vi jobbar med genomsyrar verksamheten.
Vi har ett gemensamt ansvar och bidrar till något gott. Sedan är det viktigt för mig att ha en flexibel arbetsgivare, jag kan styra mina arbetstider och kan jobba hemifrån om jag behöver det. Det var en förutsättning när jag började hos Brandskyddsföreningen och det fungerar väldigt bra. Dessutom skrattar jag ofta och har roligt på jobbet.

Vad överraskade dig mest när du började arbeta på
Brandskyddsföreningen?

 

Hur många som jobbar här. Och hur många olika avdelningar det finns, marknadsföring, kommunikation, utbildning osv. Dessutom är det roligt och intressant att få jobba med personer med olika kompetenser.

 

 

 

Jobbar du redan på Brandskyddsföreningen?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@brandskyddsforeningen.se