facebook tracking

Forskning & Innovation

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Blir du en del av oss har du möjlighet att

Arbeta i en organisation där du får göra samhällsnytta

Hos oss är vägen från idé till resultat kort. Egna initiativ välkomnas och organisationen präglas av engagemang, förtroende och ambition. Här har du med andra ord möjlighet att göra skillnad och känna att du gör samhällsnytta.

Arbeta i en prestigelös kultur

Vi är måna om vår prestigelösa kultur och tror på att skapa möten mellan våra olika enheter. För att uppmuntra detta har våra medarbetare möjlighet att delta i olika tvärfunktionella grupper där man arbetar i olika utvecklingsprojekt över enhetsgränserna.

Ta del av trivselaktiviteter

Löpning på lunchen, massage varannan vecka, kör, medarbetardagar och sommar- och julfester. Det är några av våra gemensamma aktiviteter. Vår trivselgrupp ser också till att styra upp deltagande i motionslopp och den årliga femkampen på Gröna Lund.

117 43 Stockholm Vägbeskrivning 08-588 474 00

• Emma Eriksson