facebook tracking
Enhet

Brandsäkerhet

Connect

Brinner du för att utveckla ett bättre brandskydd och vill verka för ett brandsäkrare Sverige?

Vårt uppdrag är att utveckla och kvalitetssäkra normer, rekommendationer och standarder för brandtekniska system samt verka för kunskapsutveckling och opinionsbildning. Vi besvarar remisser, leder och upprätthåller samråd med företrädare i branschen och kontakter med myndigheter, försäkringsbolag och internationella aktörer.

Du ges möjlighet att utvecklas som specialist genom att löpande uppdatera dig på den tekniska utvecklingen både nationellt och internationellt och arbeta tillsammans med experter inom andra brandsäkerhetsområden.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Blir du en del av oss har du möjlighet att


Arbeta i en organisation där du får göra samhällsnytta

Hos oss är vägen från idé till resultat kort. Egna initiativ välkomnas och organisationen präglas av engagemang, förtroende och ambition. Här har du med andra ord möjlighet att göra skillnad och känna att du gör samhällsnytta.

Arbeta i en prestigelös kultur

Vi är måna om vår prestigelösa kultur och tror på att skapa möten mellan våra olika enheter. För att uppmuntra detta har våra medarbetare möjlighet att delta i olika tvärfunktionella grupper där man arbetar i olika utvecklingsprojekt över enhetsgränserna.

Ta del av trivselaktiviteter

Löpning på lunchen, massage varannan vecka, kör, medarbetardagar och sommar- och julfester. Det är några av våra gemensamma aktiviteter. Vår trivselgrupp ser också till att styra upp deltagande i motionslopp och den årliga femkampen på Gröna Lund.

Stockholm, Liljeholmen

Årstaängsvägen 21C
117 43 Stockholm Vägbeskrivning 08-588 474 00

Jobbar du redan på Brandskyddsföreningen?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@brandskyddsforeningen.se
  • Björn Almberger
  • Emma Eriksson
  • John Aunapuu
  • Lisa Björk
  • Tara Motevalli
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor