Affärsutveckling och försäljning

Vill du göra affärer och samtidigt vara med och bidra till ett brandsäkrare Sverige? Då är du rätt person för vårt team på Brandskyddsföreningen.

Vi är enheten som ser till att skapa bättre och lönsamma affärer där kunden får ökad kunskap inom brandsäkerhet och samtidigt investerar i ett brandsäkrare Sverige.

Vi ansvarar för affärerna i samtliga delar av vår verksamhet i allt från utbildningar, förlag, seminarier, Elbesiktning, Heta Arbeten® till vår restvärderäddningsverksamhet. Du möter kunder från privata bolag, räddningstjänsten, försäkringsbolag, statliga myndigheter till kommuner. Våra produkter och tjänster ger ökad kunskap till organisationer i Sverige, samtidigt som våra nätverk sträcker sig långt utanför landets gränser.

På vår enhet får du ständigt intressanta och roliga utmaningar som stimulerar vardagen och skapar en positiv arbetsplats.

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

117 43 Stockholm Vägbeskrivning 08-588 474 00 View page